obchodní akademie český těšín

Den otevřených dveří OA

Adventní atmosféra doprovázela Den otevřených dveří OA, který proběhl v letošním roce po delší odmlce opět prezenčně.

Tradiční akce pro zájemce o studium, absolventy i veřejnost, během které návštěvníci získají veškeré potřebné informace o studiu, a zároveň mají možnost vyzkoušet si některé zajímavé aktivity.

Její součástí je komentovaná prohlídka školy spojená s návštěvou zajímavých expozic, prezentací jazykového, sportovního centra i studentské organizace.

Celý den jsou se návštěvníkům věnovali jak pedagogové, tak současní studenti.

V Informačním a Jazykovém centru se zájemci měli možnost seznámit s oborovým a tematickým zaměřením školy. Vyučující zodpovídali i dotazy týkající se rozdílů mezi studijními programy a vysvětlovali postup přijímacího řízení.

Studentské týmy našich letošních maturantů celý den doprovázely skupiny návštěvníků. Každý tak mohl objektivně zjistit to, co jej zajímá. Žáci hosty ochotně provázeli a rádi jim odpovídali na dotazy týkající se studia či studentského života. Sdíleli s nimi i vlastní příjemné zážitky ze školních let na naší akademii u kávy a sladkého občerstvení.

Při rozhodování, kterou školu studovat, rozhodně doporučujeme osobní návštěvu školy, a proto se na   další setkání s vámi se budeme těšit 24. ledna 2023 v době od 12.00 – 17.00 hodin.