obchodní akademie český těšín

Mezinárodní veletrh fiktivních firem v Olomouci

Střední školy logistiky a chemie Olomouc pořádala ve dnech 26.-27. ledna 2022 již 9. ročník veletrhu, jehož se letos účastnilo 30 českých a 13 zahraničních firem. V souvislosti s nepříznivou epidemiologickou situací organizátoři hodnotili soutěžní projekty domácí i zahraniční firmy ve dvou samostatných kategoriích: před začátkem a prezenčně v průběhu veletrhu.

Odborná porota i letos hledala ty nejlepší elektronické prezentace, reklamní spoty, katalogy prodávaného zboží, firemní slogany v českém a v anglickém jazyku, firemní loga a vizitky, letáky či akční nabídky prodávaného zboží.

Tým žáků naší školy třídy 3.C/2.sk. se z důvodu nařízené karantény fyzicky soutěže účastnit nemohl, přesto jsme naši účast v soutěži nevzdali, zaslali soutěžní úlohy poštou, a vyplatilo se to. Nyní se můžeme hrdě pochlubit našim úspěchem.

Naše českotěšínská fiktivní firma HeatPrint, s.r.o., jež propaguje na trhu jiné firmy vypalováním reklamních znaků na dřevěné produkty, obhájila 1. místo v soutěžní kategorii „Nejlepší leták“.

Gratulujeme!

Ing. Ilona Klusová